Frisörföretagarna, Vilka är vi?

Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation, med uppgiften att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen. Målsättningen är en hållbar och modern frisörbransch, vilket skapas genom att stärka förutsättningarna för seriösa och lönsamma företag, en hållbar utbildning och progressiva arbetsmarknadsrelationer. Du som medlem är viktig för oss, det är du som är i fokus för hela verksamheten. Det är din kunskap, din lust och din glädje vi vill lyfta fram och hjälpa till att utveckla. Som behörig frisör erbjuder du trygghet och professionell behandling. Det är därför vi tagit fram vårt eget sigill som du kan använda för att visa dina kunder att du är ett tryggt val.

Vill du veta mer om Frisörföretagarna, hur vi arbetar och hur du kan engagera dig, är du välkommen att kontakta oss

Mer om Frisörföretagarna

Pivot Point

Pivot Point, som Ann Pettersson Hair Design School är anslutet till som member school, är världens största utbildningsföretag för frisörer, med utbildningar på 13 språk i fler än 70 länder. Ann Pettersson Hairdesign School är en research- & develop school för Pivot Point.

Företaget har över 45 års erfarenhet av att utbilda frisörer och bygger all sin utlärning på ett mycket pedagogiskt och logiskt sätt, genom att bland annat tydligt förklara hur men också varför man gör olika saker.

I den ständiga utvecklingsprocessen tas nya material fram för att all undervisning ska vara anpassad till det senaste som hänt inom aktuella områden. Det är världens bästa frisörer som är med och skapar utbildningsmaterial och metoder för Pivot Point. Ann bidrar också med unika utbildningsmetoder åt Pivot Point. Kort sagt, Pivot Point utbildar frisörer genom att plocka det bästa från de bästa!

Mer om Pivot Point
Mer om Pivot point

Pivot point garanterar en hög kvalité på våra utbildningar

Gesällprov & elevbok

Lorem ipsum set alors

Mer om Pivor point

Vi har vunnit bästa frisörskola internationellt två gånger 2012 i Milano och 2016 i Korea